בתי קפה ומסעדות מיתוג עיצוב פנים ותכנון
מחפשים מידע על עיצוב פנים של מסעדות? יש הרבה שיח בעניין, ואכן חשוב לקבל החלטות נבונות לפני שיוצאים לדרך – בואו נדבר על זה!
עיצוב ומיתוג עסקי של חלל מסעדה, עיצוב בית קפה, בית מאפה, מעדנייה, דוכן מזון או בר סלטים מורכב משני מרכיבים עיקריים – הראשון הוא החוויה הקולינרית והשני חווית האירוח.
החוויה הקולינרית נעה סביב חומרי הגלם, הטעם, הריח ואיכות האוכל והיין. חווית האירוח היא האווירה במקום שמשתלבת יד ביד עם החוויה הקולינרית, משלימה אותה ומעצימה אותה לאחד רחב ושלם.
התפקיד שלנו כמתכננים ומעצבים הוא לספר את הסיפור בצורה הטובה ביותר. חלק מהסוד של עיצוב מסעדה מוצלח הוא ליצור את ה VIBE המדוייק, הדבר הזה שקשה להגדיר אותו – אבל הוא יגרום להנעה ולכך שתגיעו שוב ושוב…
עיצוב פנים של מסעדות – איך עושים את זה נכון?
אנחנו נגשים לתכנון מסעדות ועיצוב בתי קפה ע"י תכנון נכון, עיצוב יוצא דופן, חשיבה על צורת הישיבה, השיח בין האורחים, התאורה, המוסיקה ועוד הרבה דברים קטנים אך חשובים מאוד שיחד מרכיבים את השלם.
אנו ב- Studio Nerubay מיתוג מסעדות מתמחים בהקמת פרויקטים קולינריים משלב הקונספט ועד עיצוב מסעדות ותכנון מלא. ליווי אישי, מוטה תקציב, תפעול וייחודי בכל פרט.
קראו גם: עיצוב אריזות מזון
יש לכם שאלות נוספות בנוגע לעיצוב בתי קפה או עיצוב מסעדות? צרו איתנו קשר, נשמח לענות לכל!