עיצוב אדריכלי לבתי מלון – יצירת חוויה ייחודית ושלמה
מלון טוב לא מדבר – הוא נע. הוא נבנה מרגעים של קימור מדויק, של אור מתמשך, של חומר שנושם. החוויה לא מתחילה בגריד – היא מתחילה בתנועה שקטה, בתחושה שמתפתחת עם כל צעד, בכל מעבר.
הארכיטקטורה אינה רק מסגרת – היא השפה שמחזיקה את הרגש, את הדיאלוג שבין הגוף לחלל. אנחנו בסטודיו מחפשים את הקו שמחבר בין תחושה למבנה, בין סיפור לצורה. שילוב מרכיבים בראייה רחבה כדי לבנות חוויה שאינה רק מתקיימת, אלא מתרחבת בזמן ובזיכרון.
אצלנו בנרובאי עיצוב אדריכלי ומיתוג לבתי מלון הם שני היבטים בלתי נפרדים ביצירת חוויה מלאה ושלמה.
אנו מאמינים שתכנון מלון מוצלח מתחיל ברעיון חזק – קונספט שמספר סיפור ייחודי ומשקף את מהות הפרויקט. מהרעיון אנו יוצרים חיבור בין הזהות המותגית לבין העיצוב האדריכלי והפנים, כך שכל אלמנט – מהמבנה ועד הפרטים הקטנים – לוקח חלק בחוויה ובתחושות ומעורר השראה.
עבורנו, הצלחה של פרויקט טמונה ביכולת לשלב חשיבה יצירתית מחוץ לקופסה עם הקשבה עמוקה. אנו מעצבים חללים שמשלבים פונקציונליות ואסתטיקה, ויוצרים תחושה הרמונית שמרגשת כל אורח כבר מהרגע הראשון.
מוזמנים לקרוא גם על – מיתוג מלונות בוטיק.






עיצוב טוב הוא כזה שאינך בהכרח מבחין בו –
הוא פשוט גורם לך להרגיש טוב.